Vođenje i razvoj projekata

Vođenje i razvoj projekata

11. travnja 2019. Komentari isključeni za Vođenje i razvoj projekata By admin

Vođenje projekata zahtjeva više disciplina kao što su planiranje, organiziranje, koordiniranje i kontrola sredstava za postizanje određenog cilja. Sudjelujemo u svim fazama ostvarivanja projekta od početka do završetka. Koordiniramo rješavanje imovinsko pravnih odnosa, pregovaranje i  ugovaranje s Jedinicama lokalne samouprave odnosno koordiniramo i upravljamo sa svim sudionicima i procesima, u cilju pravovremene realizacije projekta. Ishođenje dozvola i koordinacija pri rješavanju pravnih pitanja nerijetko zadaju poteškoće pri ostvarivanju projekata i često su mukotrpan posao kojeg treba riješiti prije nego gradnja započne.

Odabirom lokacije za buduću građevinu, često je potrebno dimenzionirati i projektirati novu infrastrukturu kao prethodnu radnju.

Prije početka prikupljanja ponuda za građenje, izbora izvođača i ugovaranja građenja sudjelujemo u prikupljanju svih dozvola.

Također, početku gradnje prethodi predviđanje troškova izgradnje i konzultacije s naručiteljem u svrhu definiranja opsega posla, prioriteta i strategije.

U toku izvedbe građevine najvažnija su tri faktora: kontrola troškova, briga o kvaliteti, poštivanje rokova.

.
Comments are closed
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial